Werkwijze

Tijdens de intake bespreken we je huidige voedingspatroon. Ik houd rekening met je voedingswensen en probeer daar het advies op af te stemmen. Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden en stellen we realistische doelen. Tijdens het 2e consult bespreken we het nieuwe voedingspatroon en indien nodig kunnen er aanpassingen gemaakt worden. De vervolgconsulten zijn bedoeld voor het begeleiden en eventueel aanpassen van de  voedingsadviezen, het evalueren van de doelen en voor het stellen van vragen.

Spreekuren

Lukt het niet om overdag naar een spreekuur te komen? In overleg is het ook mogelijk om in de avond een afspraak te maken.

Gratis infoconsult

Je kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend informatieconsult (max 20 min. per persoon). Tijdens dit consult bespreken we jouw doelen en wat ik als sportdiëtiste voor jou kan betekenen. Aan deze service zijn geen kosten verbonden.

Strippenkaart

Voor het meten van het vetpercentage kun je een strippenkaart aanschaffen voor 6 of 12 metingen. Deze kun je ook kopen zonder in behandeling te gaan.

Gratis INFORMATIE- CONSULT? Bel 06-42370045 of stuur een mail naar info@uwsportdietist.nl